workshops

HIP HOP old school

Hip Hop is de naam van een culturele beweging die ontstond in New York aan het eind van de jaren 60 en die daarna de wereld veroverd heeft. De workshop die ik aanbied is Hip Hop als dans. Door de jaren heen zijn er steeds nieuwe stijlen van urban dance ontstaan, (New Jack, Breakdance, Streetdance, Hype, Funk, Popping, Locking, Smurfing, Electric Boogie, Bougaloo, Krumping, etc), en vele hiervan zijn deel uit gaan maken van de Hip Hop beweging als geheel.  
Hip Hop verhoogt de coördinatie van het lichaam, het ritmegevoel, het –fysieke- geheugen, de eigenwaarde en het zelfvertrouwen.

De nadruk bij mijn lessen ligt voornamelijk op de Hype Style, maar ik geef ook les in American Locking, Popping, Streetdance en een introductie tot Breakdance. Ik bied workshops aan in drie verschillende formats, altijd gegeven op vijf achtereenvolgende  dagen:

1 - Workshop met 1 uur les per dag, (5 x 1) - 5 uur

2 - Workshop met 1, 5 uur les per dag, (5 x 1.5) - 7.5 uur

3 -  Workshop met 2 uur les per dag, (5 x 2) - 10 uur

Doelgroep

De doelgroep zijn mensen die geïnteresseerd zijn in dans als zodanig, dansers, acteurs en leraren die zich bezighouden met wat voor lichamelijke activiteit dan ook.

Lessen in de open lucht als event, lessen voor kinderen (vanaf 8 jaar) en lessen voor scholen of bedrijven zijn ook mogelijk.

Requisitos Técnicos

Dans studio met spiegels, houten vloer 
cd speler en/ of mp3 speler + spekers